12 poze pentru 2016

Mă pregătesc să ies la o ultimă vizită la „Nenea Iancu” pe anul asta și profit de articolul acesta să mă laud cu anul meu 2016. L-am anunțat deja pe Alex că îi voi prelua ideea.

Știți articolele acelea clasice despre anul care tocmai a trecut. Nu o să fie așa. Aici doar mă laud cu 12 poze smechere pe care le-am făcut anul trecut. Ori laud poza ori laud ce făceam în ea. Pentru mine 2016 e reprezentat de munca și lansarea iTUX și de faptul că am început să cumpăr haine de copii pentru kiddo-ul familiei Cismaru. (&Maru).

Ianuarie

Ianuarie e mereu o lună tare plictistoare. Dar am învățat ce face HDR în Photoshop și mi-a ieșit poza asta.


Februarie

În Februarie am dat o fugă până în Londra, îmi era dor de aerul londonez. Cred că trecuseră vreo 3 sau 4 ani de la ultima vizită.  Ah… și mi-a ieșit acest articol de care sunt mândru. 

Martie

Martie? Începeam să fiu din ce în ce mai atras de Instagram, Facebook și să încerc să fiu din ce în ce mai vizibil pe aici.  Și am scris cel mai citit articol al meu pe 2016. 

Aprilie

În Aprilie am făcut o nebunie. Am plecat un weekend din București și am făcut rapel în coardă pe cascadă. Și am supraviețuit. Articolul stă în draft de atunci, că a fost o perioadă mai dubioasă. O să îi dau cândva publish. E amuzant. 

Mai

În anii în care doar admirăm lumea „online-ului” îmi doream maxim să ajung într-un TFB organizat de Șuțu. În Mai am reușit.

Iunie

E simplu. În Iunie am realizat că sunt cam anti-talent la baschet. Dar am continuat. Și uite așa, în Ianuarie zbor la Cluj să văd un meci de baschet iar în Septembrie nu ratez EuroBasket.

Iulie

Am călcat ultima dată pe Giulești.

August

Hmm..August. Well, am stat prima dată cu cortul. Și am căutat avioane Qatar Airways.

Septembrie

Septembrie. Ziua mea. Lansare iTUX. Un nou birou.

Octombrie

Am primit cel mai tare cadou ever.

Noiembrie

Am reușit în Noiembrie să fac o poză care să fie subiectul de trolling al zilei.

Decembrie

Știți ce spuneam de baschet? Că sunt anti-talent. Nici la snowboard nu sunt mai bun.

2017

Un 2016 bun. Chiar foarte bun. Am reușit să ies din anonimat.
Să vină 2017.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.