Un altfel de articol despre Bloggers LAN Party – din nou (#BLP18PN)

U

Fix acum un an de zile și câteva zile scriam despre Bloggers LAN Party ediția Comic Con, iar acum scriu despre ediția evenimentului care s-a ținut la Piatra Neamț, #BLP18PN, orașul lui Toma. Poate nu am fost la #BLP încă de la prima ediție, precum Andrei, dar am început să merg de la ediția V câștigând o invitație la Bogdan pe blog. S-au schimbat lucrurile de atunci, acum reușesc să merg pe propria barbă.

Mi-am încercat (iarăși) norocul la FIFA și la NBA, dar cum norocul este mereu de partea mea la #BLP18PN, am picat în semifinale (la ambele jocuri) cu Ovvy Pătrașcu. Ok, la NBA poate m-a surprins că a reușit să mă bată, dar la FIFA oare ce șanse aveam împotriva unui campion mondial și european? Spre mândria mea, primul meci s-a terminat 3-2 pentru el, după prelungiri. Ovvy încă insistă că a jucat serios și că nu s-a lăsat deloc. Nu îl cred. Așadar m-am retras în camera de la Hotel Central Plaza și aștept următoarea ediție. Ah, tot am menționat hotelul: mi se pare un exemplu perfect de cum poți folosi fonduri europene cu planificare/strategie și să faci un super hotel ajutând astfel turismul din zonă.

Revenind la eveniment, vreau să vă spun că toți voluntarii din Piatra Neamț care s-au înscris pentru acest eveniment ca staff merită un rând rând de aplauze. Au fost precum niște iepurași Duracell, fugind dintr-o parte în alta, încercând să îi sune pe concurenți pentru a se asigura că toată lumea este prezentă la controller când trebuie să înceapă meciul. Practic, și-au dat tot interesul și energia pentru a se asigura că totul este ok la organizare, lucru pe care rar îl mai vezi la evenimente similare prin capitală.

În al doilea rând, merită felicitați și sponsorii care fac acest #BLP18PN posibil: Telekom, Omen by HP, Sprite, HyperX, Beanz Cafe, PlayStation, MSI, TPLink. Este acel eveniment unde sunt atent la sponsori și îmi rămân top of mind atunci când am cumpărături de făcut, tocmai datorită faptului că au sponsorizat un eveniment drag mie. E o strategie pe termen lung, dar care îți aduce câștiguri constante ulterior.

La final as vrea sa îl felicit în primul rând pe Toma pentru că se ține de acest eveniment de 18 ediții și încearcă de fiecare dată să aducă ceva nou. A fost ediția  Comic Con, a fost ediția de la Untold, acum ediția la Piatra Neamț. Sunt curios ce urmează? Poate ceva la mare?

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media