Un altfel de articol despre Bloggers LAN Party

U

Nu cred că e prima dată când afirm că BLP (Bloggers LAN Party) este unul dintre proiectele dragi mie din online, fiind primul proiect la care am participat atât de „om”, cât și ca „blogger” și multe dintre cunoștințe s-au format pe acolo. Particip de fiecare dată cu drag, pentru că e o relaxare mișto.

Săptămâna trecută am mai bifat o ediție BLP, numărul 14, o ediție la un cu totul alt nivel: a avut loc în cadrul East European Comic Con 2017. Yep, acel ComicCon. Nu are rost să întru în detalii, că știți cu toții ce anvergură a căpătat acest „festival” în România, dar vă pot lăsa o cifră aflată pe surse de la organizatori: în ziua 2 (Sâmbătă) au fost peste 20.000 vizitatori, încât la un moment intrarea în complex era restricționată. Cam așa era agitația din zona de gaming, văzută din zona VIP.

Ce am făcut pe acolo trei zile?

Well, am stat la povești cu #ScaraBlocului, m-am distrat cu Cismaru și Holerga și toată echipa BeanZ, am jucat FIFA pe scena ComicCon împreună cu Ovvy și XBraker, am jucat o finala mică la NBA2K17 și am băut mult BeanzCafe.

Dar nu despre asta voiam eu să vorbesc, ca mai toată lumea a făcut articole despre cum s-a plimbat și a piscotarit testat tot ce era moca de testat.

Toma, felicitări pentru faptul că ai luat un proiect de la zero și ai reușit să îl duci, ediție de ediție, din ce în ce mai sus! Să iei un proiect propriu și să îl bagi în cadrul Comic Con reprezintă un imens boost de imagine și de PR, iar BLP era la maturitatea necesară pentru asta.

Sunt sigur că nu a fost ușor și a fost nevoie de multă muncă, din partea tuturor din echipa BLP (Andra și Dragoș, mândru că suntem vecini pe #ScaraBlocului), dar a ieșit fix cum trebuia.

Eu văd această ediție de BLP ca un statement: Orice proiect mic, făcut între prieteni poate ajunge să fie un brand și un eveniment așteptat de mulți dintre oamenii din online.

Felicitări pentru curajul de a vă asuma un asemenea pas, din toate punctele de vedere. Sunt convins că puteți ține ritmul acum, cu evenimente din ce în ce mai mari.

Este doar începutul, dacă stăm să ne gândim că următoarea ediție are loc la Untold 2017. BLP devine un brand de sine stătător și cine știe ce va ajunge… poate un BLP EXPO la nivel național, cu 1000 participanți? Pentru că ar fi ceva mișto rău.

Ceva poze

[av_gallery ids=’2731,2732,2729,2728,2727,2733′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media