Cel mai amuzant client din istoria iTUX

C

Nu am ascuns niciodată că am parte de discuții telefonice ori clienți amuzanți la iTUX. De la bărbați care îmi cer costume cu ceva cristale Swarovski, până la cei care îmi explica cum pantalonii trebuie să fie cu vreo 10cm mai scurți decât le propun eu atunci când facem proba împreună. Mă amuz, le răspund politicos că nu pot livra așa pentru că este și imaginea noastră/mea la mijloc și îi invit să încerce și alte firme. Era una care promova ceva cu bere, mici și altele, dar îmi scăpă numele. Bine, îi avem și pe cei care nu înțeleg de ce nu pot lua costumul pe loc și mă acuză că sunt neprofesionist pentru că „din orice magazin din mall pleci cu produsul imediat”. Lista poate continua mult și bine și la un moment dat chiar o voi scrie aici.

Dar acum mai bine de un an și ceva am primit probabil un mesaj care va rămâne în istorie și nu ușor o să fie detronat. Singura șansă să aud ceva și mai amuzant sau nebun este să fac și eu un roast pentru iTUX așa cum au făcut nebunii de la .Calif. Pur și simplu l-am ținut în arhiva bucurându-mă doar eu de această sclipire de geniu. Practic, omul mă sunase din taxi să îmi ceară din nou adresa la care să vină la o probă iTUX.

Totul bine și frumos până când cu câteva minute înainte să ajungă primesc acest mesaj. M-am uitat de două ori, am zis că este o glumă, că poate face un prieten misto de mine. Dar omul sunase cu o săptămână înainte să se programeze, discutasem despre procedura, despre costume și așa mai departe. Întâi m-am enervat, apoi m-am relaxat și am început să râd. Altceva nu aveam ce să fac. Pur si simplu mi s-a părut prea delicios.

Acesta este statul paralel. La propriu.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media