BeanZ: Abonamentul tău la cafea

B

Nu cred că e vreun secret că sunt fan cafea și pentru mine ziua de muncă nu poate începe fără să îmi fac întâi cafeaua. Sunt omul ăla ciufut care nici nu deschide aplicația de mail fără să își facă cafeaua înainte.

Am tot încercat în ultimul timp toate felurile: boabe, măcinată, capsule, tonomat la metrou! Cine nu a băut cafea la 1 leu nu a fost student adevărat. Mai ales că mă mai enervam când mă luăm cu altele și uităm să îmi cumpăr cafea și mă trezeam ori la birou ori duminică după-amiază (după Shoterie), fără cafea în casă. Nasol.

Săptămâna trecută am văzut pe Facebook reclamele celor de la BeanZ, un brand nou nouț pe aici pe la noi, care vor să intre pe piața de cafea premium, în format capsule. De când cu iTUX, sunt mai atent la poveștile și la cum îmi comunică un brand. Tov ăla care te convinge să cumperi sau să închizi tab-ul.

Ce îmi place la BeanZ? Îmi oferă două variante de cafele: cele standard (blended) și cele de fermier. Da, băieții s-au plimbat prin lume, au găsit fermieri prin țări mișto, gen Honduras, Tanzania, Uganda și le-au cumpărat producția de cafea! Ce e și mai mișto? Acești fermieri se vor schimba la perioade regulate de timp. La anul s-ar putea să beau o cafea din Peru sau Costa Rica.

Îmi place că deja brandurile încep să spargă bariera produsului și să ofere experiențe. Nu mai este doar o cafea. Este o cafea produsă de Syeh, din Indonezia, care o să aibă mereu o origine și gust diferit față de cea a lui Eduardo din Nicaragua. Mi-l prezintă pe Syeh ca și cum ar fi vecinul meu de la doi, atât de prietenos și familiar.

Ieri am adus la showroom la iTUX, un aparat BeanZ și două sortimente cafea. Astăzi toată ziua am profitat de acel „Welcome Kit” și am gustat împreună cu Oana toate originile și felurile de cafea! Până acum preferatul meu este Gabriel. Da, da, cel din Uganda.

Ah, încă o chestie despre băieții de la BeanZ: funcționează pe bază de subscripție lunară. Te abonezi, îți alegi lună de lună ce cafea vrei și ei ți-o livrează. Well, măcar așa știu că am ce să îi ofer domn’soarei, duminică dimineață. Ce ziceam, nu doar îți vând cafeaua, dar se asigură că nu rămâi niciodată fără. Serviciu extra. Like.

Prețurile la aparate sunt decente, între 400 și un pic și 1100. La cum se poziționează, vor să fie concurenți direcți cu băieții de își fac reclamă cu George Clooney, care au aceleași prețuri. Au și o promoție acum la lansare, dacă te folosești de cuponul „BEANZNATION„, la ei pe site, poți lua aparatul Wave (cel pe care îl am și eu) la doar 319 RON și primești și welcome kit-ul de care îți spuneam că ne-am bucurat noi la birou azi.

[av_masonry_gallery ids=’2568,2566,2564,2563′ items=’5′ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ gap=’1px’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’]

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media