Dacã îți cauți apartament: Luxuria Domenii Residence

D

Dacă anii trecuți eram interesat de evenimentele de fashion, acum încep ușor, ușor să mă orientez către chestiuni mai importante în viața unui bărbat. Cum mi s-a aprins un beculeț care mă îndeamnă ca în viitorul apropiat să schimb adresa de corespondență, am început să arunc un ochi peste oferta de imobiliare din București.

Normal că cele mai importante două aspecte după care ne uităm sunt legate de „suprafața utilă” și locația apartamentului. La prima vedere am fost dezamăgit de tot ce găseam pe site-urile de imobiliare: apartamente cu suprafață mare, dar prost compartimentate ori foarte departe de zonele mele de interers. Plus, îmi doresc un apartament cu ceva aparte, cu un balcon ori cu o vedere interesantă din sufragerie, ceva care să mă facă să zic „this is it!”. Am și eu piticii mei.

Marți am fost la prezentarea proiectului imobiliar „Luxuria Domenii Residence” și am rămas plăcut surprins de atenția cu care dezvoltatorii au desenat și proiectat acest proiect.

Info Util: Weekend-ul acesta are loc Salonul Imobiliar București, așadar dacã sunteti interesați, puteți afla mai info și la fața locului.


Ce mi-a tras atenția la Luxuria Domenii Residence:

  • Este situat între bulevardul Expozitiei și strada Aviator Popisteanu, pe o suprafață de 2.25h într-o zonă cu regim mic de inalțime, ceea ce îți oferă un view interesant. Poți vedea aici la ce mă refer.
  • Apartamentele au tavan înalt, la 2.60m sau 3.00m (ceea ce mi se pare cool)
  • Sunt un total de 9 cladiri cu 628 apartamente și sunt disponibile 763 locuri de parcare, dintre care 728 în subteran. Regimul de înălțime este P+8, P+11 sau P+12.
  • Între cladiri nu există trafic, toate zonele fiind pietonale. Tot traficul este redirecționat către parcările subterane. Toata zona este împrejmuită și păzită. Asta e mișto!
  • Apartamentele vor fi prevăzute cu ușă înaltă de 2,35 metri, cu podele din lemn natural şi încălzire în pardoseală, ferestre din aluminiu cu trei straturi de geam, marmură în băi și bucătării.
  • Serviciul de securitate, recepție, întreținere, consierge, sală fitness și asa mai departe. Full package.
  • Blocurile din Luxuria vor fi printre  primele clădiri din Europa Centrală și de Est care au obținut certificarea ecologică BREEAM. Piatra, lemnul, geamurile cu 3 straturi, pereții izolați cu vată minerală naturală şi zona verde care va acoperi 40% din suprafața terenului contribuie la această distincţie importantă pentru Grupul Impact.

Cum arată apartamentele?

După ce am citit prezentarea am vrut să văd cel mai important lucru și anume cum arată planurile apartamentelor. Acestea sunt disponibile pe site-ul complexului. Vorbim de studiouri (44mp), apartamente de 2 camere (55mp), de 3 camere (82mp sau 110mp) sau cele de 4 camere (100mp, 112mp, 165mp).

M-am uitat direct la cel de 3 camere cu 82mp, care mi se pare suficient de mare pentru o familie de doi adulți și un copil. Ceva de genul acesta mi-aș dori. Două dormitoare, două băi, not bad. Îmi place faptul că există o antecameră imediat cum intri în apartament (placată cu gresie), faptul că holul unește camerele. În schimb, nu sunt așa mare fan al bucătăriilor open space. Dar există soluții facile pentru această situație.

De asemenea, complexul este încă în derulare, perioada de execuție completă este Ianuarie 2017-Iunie 2020. Primele 4 clădiri, cu un total de 268 apartamente vor fi livrate în Iulie 2019.

Din informațiile mele, prețurile de listă pentru Luxuria Domenii Residence o să plece de la 1500 EUR per metru, iar în fază incipientă a proiectului prețurile pleacă de la 1350 EUR per metru. Ceea ce înseamnă că apartamentul pe care am pus ochii o să fie undeva în jur de 165.000 EUR.

Sunt constient că o astfel de decizie nu se ia peste noapte, mai ales când depinzi și de un credit imobiliar, pentru o astfel de achiziție. Dar prefer să fiu documentat și să aflu tot ce se poate afla despre noi ansambluri imobiliare ce se vor construi in zonele mele de interes.

[av_gallery ids=’3303,3302,3301,3298,3299′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ admin_preview_bg=”]

 

comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    • Chiar mi-a placut ca am baia mica direct pe hol.Iar cu holul care leaga toate 3 camerele nu am vazut vreo problema, dar aici e vorba de preferintele fiecaruia, nu exista bun sau rau. Am observat ca era aranjat precum un apartament AirBnB in care am stat in Belgia, apartament ce mi-a placut foarte mult.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Social Media