Chestia mea preferată de mâncat în oraș

C

Dese ori mănânc junk food prin oraș fiindcă niciodată nu am fost în stare să îmi organizez orele de mâncare. Micul dejun este de fapt prânz, iar cina este pe la miezul nopții. Tânăr rebel. Mi-am format un obicei ca în fiecare weekend să ies să mănânc ceva bun, dar bun de tot. Mofturi, măcar in weekend.

Îmi plac la nebunie pastele cu fructe de mare de la Trattoria IL MULINO (Marius, îți rămân dator etern cu această recomandare), micul dejun de la 5ENSI by BeanZ Cafe și burgerul cu bacon de la Burgeria Stribey. Prima iubire a fost și rămâne porția de „File de porc în vin alb” de la Trattoria Roma de pe Mântuleasa.

Când vreau ceva rapid bag un kebun de pui cu cartofi și maioneză de la Condimental. Iar când vreau să înșel orice dietă iau de la Socului Kebab o porție de crispy care i-ar face pe cei de la KFC să plângă sub masa de invidie.

Când vine vorba de desert e simplu. Ținând cont că mă apucă pofta pe la 11 noaptea, soluția perfectă este Zoomserie-ul de la Sfânta Vineri cu program până la miezul nopții. Aur curat. Iar de acolo mănânc orice, oricând, tot.

Asta a fost o leapșă #foodchallenge de la Cismaru via Cetin și o dau mai departe la Nicula, Vasilescu & Vasilescu si la domnul Vlad.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media