Colegii îți schimbă complet jobul

C

Nu prea am vorbit despre jobul meu, de la Zenonni sau Bucharest Gentleman și cu atât mai puţin despre colegii mei. Chit că sunt acum cu iTUX pe mână, gașca aceasta îmi rămâne „colegă”, cum s-ar spune. În weekend a fost ziua lui Ciprian, coleg și șef în același timp și s-a organizat o ieșire regulamentară în Tribute, după cum se vede și în poză. Pe la 4 AM mi-a venit acest articol în cap. Octavian, e și pentru tine articolul, kit că nu ai venit la petrecere. Again.

Lucrez în acest superb domeniu, în România, de aproape 6 ani de zile și am tot schimbat firme, colegi și birouri. De abia aici pot spune cu adevărat că am colegi. Colegi alaturi de care râd în hohote, colegi care mă trollează pe grupul nostru de Facebook la fiecare nouă poză sau articol, colegi cu care mă cert, colegi cu care nu vorbesc aceeași limbă (colegele mele de la Moscova; „Hello, Ksenia!”, „Hello, Anastasia!”), prieteni cu care ies la o bere și să mă distrez. Da, aceiași colegi cu care stau în ședinţe cu orele pentru că nu picăm de comun asupra unor planuri.

În același timp, aceiasi prieteni pe care i-am sunat într-o sâmbătă dimineta, la 9, că trebuie să mă mut urgent din apartamentul din Berceni în care locuiam. Până pe la 16 sau 17 eram plecat din apartament, cu mobilă, cu haine și cu PS4. Ne-am mișcat eficient. Dacă nu îmi uităm acolo pașaportul, era bine.

Dar mai important decât toate acestea este faptul că împreună cu ei ÎNVĂȚ. Învăț să îmi fac treaba mai bine, învăț să fiu un coleg mai bun. Muncim împreună, ne înțelegem și asta se vede în rezultate și în atmosferă.

Să nu uităm de colega căreia îi vine pensia lună de lună. Susținem și pensionarii. 

Plus, când oameni de la competiţie își doresc să vină în această echipă, înseamnă ca facem ceva bine aici. Domeniu mic, firme puţine, orgolii mari. Dar na…sorry guys, oamenii buni vor să facă parte din echipa cea mai bună. „Bine ati venit!”, Ramona și Ionuţ.

Asta e pentru voi. Mă înclin!

[av_one_half first][/av_one_half][av_one_half][/av_one_half]

[av_one_half first][/av_one_half][av_one_half][/av_one_half]

[av_one_half first][/av_one_half][av_one_half][/av_one_half]

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media