Cu ce ne îmbrăcam din colecția SS16 de la C&A?

C

Săptămâna trecută, miercuri, am primit invitația C&A de a participa la evenimentul de preview al colecției Primăvară/Vară 2016. Nu avem cum să ratez acest eveniment, invitația venind de la Emanuel, un foarte drag prieten.

Îmi plac mult prezentările de colecții, care nu includ catwalk și defilare. Prefer evenimentele private, ceva mai personale, unde hainele sunt expuse și nu defilează pe manechine, unde poți savura un pahar de vin, într-un cadru intim și călduros. Așa, am posibilitatea de a studia în detaliu produsele, să văd exact din ce material sunt produse, cum sunt lucrate sau dacă au oferit atenția la detalii, pe care o căutăm cu toții în ziua de azi.

Prezentarea a fost doar pentru linia de femei, de unde am ales câteva articole pentru Adriana, dar în catalogul de prezentare s-au regăsit și câteva articole pentru bărbați, din care am putut foarte ușor să aleg o ținută de început de vară.

Plus, oricât de mult mi-ar plăcea stilul business, sunt conștient că nu poți să te îmbraci în fiecare zi la costum! Mulți dintre voi nici nu au de ce să o facă, din punct de vedere al dress code-ului (dar își doresc sfaturi pentru ținutele lor casual), așadar abordez în articole sau ghiduri și hainele normale, de stradă!

[av_heading heading=’Ținută Bărbați – „Coloured Casual”‘ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading] [av_image src=’http://alexandrunestian.ro/wp-content/uploads/2016/01/Collages1-1-1500×938.jpg’ attachment=’663′ attachment_size=’extra_large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=’on-hover’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’] Propunerea mea pentru o ținută de vară – C&A
[/av_image] [av_gallery ids=’619,617,618,620,621′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’aviaopeninbrowser aviablank noLightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

Am simțit nevoia de puțină culoare și veselie în această ținută! Am pornit de la un sacou de in, lejer și potrivit pentru vară, într-o nuanță caldă de „serenity„, iar în jurul lui am adăugat culori puternice: o pereche de pantaloni din bumbac, galbeni, și o cămașă în nuanțe de roșu și orange.

Cum deja am atins regula de trei culori într-o ținută, am mers la sigur cu o pereche de încălțări ușoare, din material textil și am completat tot mixul cu o pereche de ochelari de soare, tip aviator.

Sunt produse simple, din materiale bune pentru sezonul cald și, cu puțină imaginație, se pot transforma într-o ținută potrivită pentru orice situație. Produsele se vor găsi în magazinele C&A din România, începând cu prima parte a lunii Martie 2016.

[av_heading heading=’Selecție Femei-„The Journey”‘ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading] [av_image src=’http://alexandrunestian.ro/wp-content/uploads/2016/01/Collages-1500×938.jpg’ attachment=’633′ attachment_size=’extra_large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=’on-hover’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’] 10 produse ce merită să le ai în garderobă – C&A
[/av_image] [av_gallery ids=’626,630,627,625,624,623,629,632,631,628′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’aviaopeninbrowser aviablank noLightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

Cum spuneam mai sus, evenimentul a fost pentru colecția de femei C&A iar acolo aveai destule produse din care putea alege produse, pentru orice fel de ținută. Piesa mea preferată este sacoul alb/negru cu imprimeu, pe care am pus ochii de când am intrat. Mi se pare atât de fain și de ușor de purtat indiferent de dresscode-ul pe care trebuie să îl respecți.

Eu am pus ochii pe vreo 10 articole, pe care sunt sigur că le voi vedea la vară prin oraș purtate de domnișoarele noastre. Având în vedere că de partea de „fashion„, în relație, mă ocup eu, mai arunc ochiul și pe haine pentru „domn’soare” pentru a putea să o mai trag, din când în când, de mânecă și să îi zic: „Ce bine ți-ar sta în acest sacou!”. Așadar, cum apare colecția în magazine, voi face o vizită în C&A cu Adriana pentru a adaugă o nouă piesă în garderobă.

Acesta a fost un nou tip de articol pe care îl voi avea pe blog, de acum încolo, în care voi încerca să îți recomand, câteva piese din colecțiile pe care le văd, în fiecare sezon! Încerc să diversific conținutul, să nu fie acel tipar standard de „blog de fashion„, așadar pe lângă acest tip de articol vor apărea în curând și articole pe partea de cifre și business a domeniului „fashion„!

O zi superbă îți doresc!

[av_heading heading=’Poze Eveniment”‘ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading] [av_gallery ids=’678,677,676,675,674′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’aviaopeninbrowser aviablank noLightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

https://www.facebook.com/MagdaPhotography/photos/a.978815542173354.1073741891.297776476943934/979178915470350/

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media