Cumparături de Black Friday în Duty Free – Smart buying

C

Cu toții știm magazinele duty free în care petrecem ceva (spre mai mult) timp înainte de fiecare zbor, uitându-ne frumos la sticlele de whisky de 25 ani de vechime! Cum digitalizarea retail-ului este în vogă și dacă vrei să reziști pe piață trebuie să ai și o prezență online, magazinul Duty Free din aeroport este și online prin BestValue.

Mi se pare magazinul ideal pentru un bărbat comod și descurcăreț: băuturi scumpe, parfumuri, bijuterii, dulciuri și nu în ultimul rând, produse de machiaj, pentru domnișoarele de acasă. Așadar, indiferent de lista de cumpărături, poți rezolva totul în câteva minute. Trebuie doar să ai un bilet de avion 🙂

Noutatea în 2017 vine prin anunțul acestora că vor participa și ei la Black Friday, pe 17 Noiembrie, cu reduceri de până la 70%. Ținând cont că vorbim de produse de lux și de marje bunicele, mă aștept la niște reduceri serioase la multe produse și nu cum fac alte magazine online. Un alt motiv pentru care cred că vor avea reduceri serioase este faptul că pentru a putea plasa o comandă ai nevoie de un bilet de avion nefolosit încă. La mine nu a fost greu, ținând cont că noi zburăm la fiecare sfârșit de săptămână.

Câteva informații sumarizate pentru tine:


Eu sper să prind câteva produse pe care le am pe lista de cadouri pentru Crăciun. Avem deja pus pe wishlist o sticlă de Glenlivet, una de Glenfiddich și faimosul ser de la Estee Lauder. Bine, după vizita în Belgia din August pe listă și-au făcut apariția și bomboanele de la Godiva, așadar aștept să văd ce se întâmplă cu această cutie de bomboane de Black Friday. De asemenea, de urmărit sunt și parfumurile de la Tom Ford, mai ales cele din segmentul de nișa: Tuscan Leather sau Mandarino di Amalfi; iar dacă nu, atunci un Black Orchid!

[av_gallery ids=’3232,3233,3234,3235,3236,3237′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’entry_with_sidebar’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ admin_preview_bg=”]

Vă recomand să aruncați un ochi și pentru ghidul călătorului de Black Friday.

Pentru înscriere la priority boarding și pentru lista produselor vedeta.

Spor la cumpărături!

P.S. Îmi place blogul lor!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media