F1 TV este acum disponibil, inclusiv în România

F

În timp ce eram la ediția 10 de la Bucharest Business Club primesc un email pe care îl așteptam încă de la primul anunțul oficial: F1 TV PRO IS HERE – Get 10% off now. Se vede strategia americanilor de la Liberty Media care încep să aducă rețeta de pay-per-view atât de populară peste ocean în Formula 1 și să ofere publicului cât mai multe beneficii și speram că pe termen lung și mai mult spectacol în cursele propriu zise. Ultimul zvon venit dinspre Formula 1 se referă la eliminarea DRS-ului prin 2021 ceea ce ar face depășirile spectaculoase/provocatoare/interesante din nou. Sper. Mă încântă faptul că de această dată, la lansarea unui serviciu de streaming global, suntem și noi pe lista țărilor eligibile încă din prima transă.

Bun, de ce mă bucura atât de mult F1 TV-ul?

  • Watch every F1 race live and uninterrupted, and switch live to any on-board camera at any moment. You’re in control.
  • Listen in to all the team radio, live. Or just sit back and listen to the sweet, sweet roar of the engines thanks to our incredible in-exhaust microphones.
  • Follow the action on our live driver tracker map. And get exclusive live timing data and track the drivers’ tyre history through the F1 app. It’s like you’re right there on the pit wall.

În primul rând scap de comentatorii de la DigiSport sau TelekomTV și mă pot bucura (legal) de comentariile celor de la Sky Sports (pentru doritorii de franceză, comentariul este preluat de pe Canal +) sau dacă dorința o cere, de niciun comentariu. Din printscreen-urile inițiale reieșea că poți urmări feed-ul principal de cursă în paralel cu o cameră de pe mașina oricărui pilot, ceea ce mi se pare genial mai ales atunci când avem un duel precum Ricciardo vs Verstappen (Baku 2018) și pot să fiu non stop atent acolo fără să depind de regizor.

 

Platforma are două variante de abonamente: F1 TV și F1 Pro. Eu m-am abonat pentru prima lună (testez) la varianta F1 TV PRO și fix maine, când este GP-ul din Barcelona, voi putea testa toate funcțiile și beneficiile din pachet. Ca idee, prețurile nu mi se par deloc exagerate luând în calcul ce promit să ofere, cel puțin pentru un fan care urmărește fiecare cursă. Mai jos găsiți explicația și detalierea fiecărui pachet plus prețurile per luna/an, alături de câteva capturi de ecran din platforma.

  • F1 TV Access will be available on a “near-global basis” and will include race replays, highlights, live timing, data and live radio streaming.
  • F1 TV Pro is limited to 40 territories around the world, but will be a more comprehensive product. This will offer complete live streaming of every F1 session, featuring 24 feeds with commentary in four languages (English, French, Spanish and German), including onboard cameras for all 20 drivers and a data feed.

[av_gallery ids=’3588,3587,3586,3585,’ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’gallery’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ admin_preview_bg=”]

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Salutare ! Vreau sa imi fac si eu un abonament la F1TV. Intrebarea mea este daca pot avea acces si de pe un smartTV la aceasta aplicatie. Multumesc !

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media