Nu te face de râs: scoate eticheta de pe mâneca sacoului

N

Nu sunt un fan al „fashion-ului” ci prefer bunul gust și corectitudinea atunci când este vorba de haine și stil vestimentar. Am zis acest lucru cu fiecare ocazie, ultima dată într-o discuție cu Edi Enache pentru The Fashion Jumper. Așadar îmi sar imediat în ochi greșeli vestimentare care țin de bun simț și nu de stil sau „fashion”. În trecut am mai zis despre pantalonii mult prea scurți care permit gleznelor bărbătești să fie „admirate” în plină splendoare, despre costumele alese pe mărimile greșite, cămășile cu buzunare, dar acum am ceva nou pentru voi.

Un alt sfat de bun simț pentru fiecare bărbat: eticheta brandului de pe mâneca sacoului trebuie scoasă! OBLIGATORIU. Sunt făcute doar pentru magazin, să poți identifica mult mai ușor brandul produsului direct de pe raft fără să te mai uiți la eticheta de pe interior. L-ai cumpărat felicitări, acum este momentul să rogi în magazin să fie scos ori îl scoți tu acasă (cu grijă). Nu poți lăsa eticheta acolo doar pentru a se observa numele brandului. Strică toată imaginea unei ținute elegante, de eveniment.

Un costum corect purtat denotă eleganță, bun gust și simplitate, fără să se etaleze vreo etichetă sau un brand. Un costum bun se vede după cum te îmbracă, după cusături și în primul rând după calitatea materialului iar aceste lucruri nu sunt scoase în evidență deloc de o etichetă prinsă în două cusături laterale pe mâneca sacoului. Dar dacă poți tricouri cu Levi’s sau Plein pe piept s-ar putea să nu înțelegi acest articol.

Aseară pe Instagram am putut admira story-urile de la o nuntă unde mirele avea această etichetă încă pe mânecă. Încă o dovadă a faptului că încă mai este de muncă la educația bărbaților. Mă întreb cum nimeni de lângă el nu l-a avertizat sau atenționat. În cel mai rău caz dădea un search pe Google și vedea cum toate rezultatele te îndeamnă să scoți această etichetă. Nu e nicio rușine să întrebi.

Pentru binele vostru: scoateți etichetele vizibile de pe un sacou.

comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media