Cum a fost pentru mine acest Black Friday

C

06:55 Mă trezesc dimineața și constat că nu îmi merge din prima aplicația eMag! Imediat realizez: este clar o conspirație! Altora li s-a dat acces mai devreme și mie nu. Nu se poate asa ceva! Postez asta pe Facebook cu tag la eMAG și îi fac în toate felurile. Nu este posibil să fiu mințit în așa fel. Le voi arata eu lor.

06:59 Reușesc să întru, în sfârșit, pe site prin aplicație și mă duc direct la produsul despre care știam că sunt puține bucăți și un preț foarte bun! Rahat! Nu se poate! văd că este deja vândut, mă oftic groaznic. NERVI. Mă întorc pe Facebook și mă plâng de acest lucru. Deși mi se explică că e normal să dispară 500 bucăți imediat când sunt 400.000 oameni pe site, eu mă plâng în continuare. O țin pe a mea! CUM SĂ SE VÂNDĂ ÎN CÂTEVA SECUNDE ORI MINUTE?! Degeaba îmi explică ei, știu eu mai bine că nu e posibil așa ceva! Știu eu de la cumnatu’ meu care aduce mașini din Germania că nu se vinde așa repede marfă.

09:18 Mă resemnez că nu am prins produsul minune și mă duc să cumpăr un telefon. NU SE POATE! NU ARE CUM! DOAMNE! Constat că i-a crescut prețul și nu este la prețul cu care a fost promovat. Deja văd negru în fața ochilor, simt cum mi se umflă venele de pe frunte! Cum?! Mie, gandalful internetului să mi se întâmple așa ceva? Nu este posibil. Mă întorc pe Facebook. Mă isterizez acolo, scandal și nervi. Mi se explică că e o diferență între produsele lor și produsele listate de terțe părți (stai să caut pe google cuvântul “terțe”), dar eu o țin pe a mea! Cine sunt ei să îmi explice cum le funcționează lor business-ul? Am eu un paragraf salvat de pe undeva și îl dau copy paste că să par deștept.

11:25 Mă relaxez pe grupurile mele de jedi digitali intergalactici și văd că nu sunt singurul cu aceste probleme. Și “Marin&Maria Popescu” a pățit la fel. Sau au pățit, că nu știu cine postează dintre cei doi, cam aiurea cu aceste conturi comune. E clar că suntem targetati. Întâi statul paralel, acum asta! Ah, un utilizator nou ne dă un link super TARE! Cât de marfă, frate! Un Samsung de ultimă generație la doar 49 EUR. Da frate, asta e deal de Black FRIDAY. Le arăt eu la proștii aia de cumpără de pe eMAG la câteva sute de euro. Sunt mai deștept eu.

13:33 Știu cine este de vină pentru tot! Bloggerii aia plătiți să ne fraierească pe noi. Am citit eu la unu’ arhi și la unul de la Brașov, ceva cu zozo, că vor fi reduceri bune! Mai au și linkuri din ales speciale de se îmbogăţesc dacă dau eu click! L-am văzut pe unul razvanbb sau ceva că se lăuda cu un comision cu care voia să plece în Bahamas. Normal că vor să mă păcălească să intru. Dar le arăt eu lor. Intru și le comentez de zeci de ori amenințând cu dovezi și printscreen-uri și surse anonime din servicii, că știu eu cum stau lucrurile. Oricine ar încerca să îmi explice ceva e sigur plătit și de al lor. Huo!

13:54 Rahat! Am primit block, nu mai pot comenta! Normal, cenzură. Mie, mă?! Sauronul Facebookului din România?! Cum își permit? Lasă că le arăt eu lor.

14:37 Mă întorc pe rețeaua lui Mark și încep să dau scroll să văd cine a mai fost înșelat. Dau de un fraier care chiar a reușit să cumpere Xbox-ul și încep să îl fac albie de porci și să îl acuz că ne-a furat pe noi ceilalți. I-am arătat eu lui. Hoțul! Alt block, normal, vor să închidă gura dreptății.

15:44 Aud cum îmi bate cineva în geam și când mă uit, e curierul! Cine știe ce o fi comandat nevasta aseară, pentru că normal, ea găsește produse. Dacă face și ea parte din conspirație?! Rahat. Ridic produsele și în loc să mă bucur că le-am primit imediat și nu după 2 săptămâni (precum anul trecut), mă duc pe Facebook să fac ditamai postarea! Taguiesc pe cine apuc, urlu, mor de nervi și acuz cu poliția și firma de securitate pentru că mi s-a violat proprietatea! Să vină poliția. Ce rahat contează că stau la bloc, la parter! Violare de proprietate! SĂ VINĂ DNA!

17:32 Am obosit să mă lupt cu sistemul. Nu am reușit să cumpăr nimic. Totul este scumpit, totul este manevrat de sus. Nu mă crede nimeni, deși le tot explic. Nimeni nu mă crede. Toți sunt cumpărați de multinaționale. Exact cum a spus nea Tudose la România TV. Săracul, doar el ce se mai zbate pentru noi!

18:10 Mai intru o dată pe eMAG, pentru că prostul dacă nu-i fudul parcă nu-i prost destul, nu mă las eu așa ușor! Sigur că mai găsesc produse scumpite și pot să mai postez ceva pe Facebook, să vadă lumea că nu pot fi prostit așa ușor. Eu sunt bossu’ digital! Găsesc câteva produse care culmea, nu sunt scumpite și au preț decent. Am dat lovitura! I-am păcălit, le-am găsit! Dau să trimit comanda și… BĂI DĂ-O… CUM ADICĂ SĂ PLĂTESC DE 5 ORI TRANSPORTUL PENTRU 5 PRODUSE? UITE BĂ HOȚII. Știam eu că vor să ne-o tragă. Mai fac o postare, încerc să o ard deștept și inteligent. Imediat vin niște proști să îmi explice că am cumpărat de la 5 firme separate și fiecare îmi trimite un pachet și trebuie să plătesc de 5 ori. Ce explicație de rahat! Eu cumpăr de la eMAG, nu mă interesează ce marketplace, ce alte firme. Mie să îmi trimită emag produsele! Nu plătesc nimic!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media