Se mai întâmplă și lucruri mișto: Bucharest Gaming Week 2017

E genul de email care te bucură atunci când îl primești, mai ales în cazul meu, pasionat atât de fashion cât și de gaming. Da, o combinație ciudată, știu. Așadar, denumirea de „Bucharest Gaming Week” mi-a mers la suflet. Trecem peste această introducere, hai să ajungem la informațiile utile.

Ce mi se pare admirabil la astfel de evenimente este faptul că se dorește motivarea și îndrumarea elevilor sau copiilor către această industrie și nu doar pentru a se juca, ci pentru a urmări o carieră din asta. Poate acum 15 ani să spui că poți face o carieră din a te jucă era un vis (pe care mulți dintre noi ni l-am fi dorit transformat în realitate), dar în 2017 nu mai este așa! Poți deveni ușor un jucător de esports profesionist ori să ajungi să lucrezi în industria de gaming.

Ce este de reținut despre Bucharest Gaming Week?

  • Are loc între 12 și 17 Decembrie 2017, la Romexpo
  • Au loc finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone
  • Are loc finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends
  • Premii de peste 16.000 EUR
  • Plus vor avea loc turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri

Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Redau mai jos câteva fragmente din comunicatul de presă referitor la Bucharest Gaming Week.


În perioada 12-17 decembrie 2017, București se transformă în capitala gamingului prin Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce împreună pasionații de esports, gamerii dedicati și cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din România și din lume.

Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români și conferințe educative.

Evenimentul central va avea loc la Romexpo în weekendul 16-17 decembrie. Atracțiile principale sunt finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends. Premiile totale ale acestor competiții depășesc 16.000 Euro.

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități printre care întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, experiențe inedite în VR și mobile games, competiții ale partenerilor care scriu istoria gamingului și multe altele.”

“Bucharest Gaming Week aduce două evenimente esports mari în același loc. La Romexpo se vor juca finalele regionale ESL ale jocurilor care au scris istoria esports de până acum. Mai mult, vom găzdui Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, singura ocazie pentru jucătorii profesioniști din România să se afirme. Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, vom oferi în cadrul evenimentului central experiențe cât mai bogate gamerilor de toate vârstele prin turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri”, a precizat Marius Radu, General Manager Level Up Gaming și Lead producer al evenimentului.

2 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] În decembrie va avea loc Bucharest Gaming Week. Încă un eveniment de mare anvergură. […]

  2. […] săptămâna trecută am scris despre Bucharest Gaming Week și menționam că am două pasiuni care nu prea sunt văzute împreună, gaming-ul și fashion-ul, […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns