Las puțin costumul pe umeraș și mă pregătesc de EUROBASKET 2017

L

Cu sportul niciodată nu am fost un prieten bun. Nu am excelat la vreunul deși am încercat atletism, fotbal, baschet, tenis. Cu un controller în mână părea mereu mai ușor și mai simplu. Leneș.

Anul asta m-am ofticat rău de tot că am avut ocazia să merg la Euro 2016, împreună cu Ciprian și am refuzat, gandidu-mă că nu o să fie cine știe ce pe acolo. Dap, știu, decizie inteligentă de a mea.

Cum Rapidul meu este și nu mai este prin fotbalul românesc, am început, printr-o coincidență profesională, să merg la meciurile de baschet din LNBM. Oarecum, îmi aminteam de perioada din liceu în care eram mândru că pot atinge inelul.

După ce am tot fost la meciuri, printre care si derby-ul Steaua – Dinamo cu domnul Cismaru, am început chiar să joc baschet. Da, în fiecare miercuri seară, eram în sală, cu jucători profesioniști gen Cismaru, Contescu, Vasilescu and co. Alergam, râdeam, „făceam și noi condiție fizică” și așa mai departe. Cert este  că ajunsesem să fac sport 2 ore pe săptămână, care pentru leneșul de mine era mare lucru. Și s-a văzut acest lucru în sănătatea mea, mă simțeam de 100 de ori mai energic.

După meciurile văzute și jucate a început să mă prindă sportul ăsta și să îmi doresc să văd meciuri din ce în ce mai interesante sau cu miză. Într-o discuție cu Vasilescu am aflat (eram „bine” pus la curent cu noutățile) că EuroBasket se va disputa și la noi în țară.

Pam pam. Bun, bun. M-am gândit că nu vreau să îl ratez. Așadar, la anul, între 31 august – 6 septembrie o să fiu la Cluj. Yep! Sunt 5 zile de meciuri (5 etape, 3 meciuri pe etapă), 2 zile de pauză și 15 meciuri de baschet de văzut.

Plus… este Cluj. Baschet și Cluj. Am ratat Untold, am ratat Euro 2016. Prost să fiu să ratez și EUROBASKET.

[av_heading heading=’ Ce trebuie să știi despre EUROBASKET? ‘ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

  • Eurobasket 2017 are loc în 4 țări: România, Turcia, Finlanda, Israel.
  • Participă 24 echipe și în fiecare țară se joacă o grupă de 6.
  • Avem șansa să jucăm cu Spania, Serbia, Franța sau Lituania.
  • Primele 4, din cele 6, se califică în faza finală din Turcia.
  • Meciuri vor avea loc la Cluj în Sala Polivalentă.
[av_heading heading=’  Cât te costă să vii și tu la Cluj?  ‘ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]
  • Intre 29 Septembrie si 22 Noiembrie se pot cumpara abonamente la pret de „early bird” (intre 40 si 45% discount)
  • Cele 2 abonamente sunt: ‘Follow my team’ (preturi intre 150 si 600 lei) pentru cele 5 meciuri ale României și ‘Tournament pass’ (preturi intre 265 si 1050 lei) pentru toate cele 15 meciuri.
  • Dupa 22 Noiembrie, cand are loc tragerea la sorti a grupelor, se vor pune in vanzare si biletele individuale.
  • Biletele si abonamentele se pot cumpara de pe MyTicket , BLT și Eventim.

 

Sursa poza

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media