Manifest pentru eleganță

M

Manifest. Exact un manifest pentru eleganță și educație reprezintă noua campanie semnată de echipa de la ParisianGentleman.co.uk! Cu toții am visat când eram copii că vom deveni supereroi, că vom salva lumea și vom cuceri fata. Am crescut și am realizat că nu este chiar așa simplu și am renunțat la idee, majoritatea dintre noi. Câțiva au reușit și chiar au devenit eroi. Îi știm cu toții, nu trebuie să îi nominalizez.

Campania „Real Heroes – Elegance will save the world” ne indeamna sa realizam ca putem, fiecare dintre noi, sa fim supereroi doar prin comportamentul nostru, prin stil si prin educatie. Ca sa o citez pe Sonya Glyn NICHOLSON (o persoana ale carei sfaturi m-au ajutat enorm, inainte de a-mi face curaj sa deschid acest blog):

The message we wish to reveal with this film is both simple and, we hope, quite profound: the world we live in today probably needs more daily elegance than it needs superheroes. To rephrase, men and women who make the effort to dress and act with elegance in everyday life may be the actual superheroes of our time.

Un manifest nu este complet fără o poveste în spate, fără un scurt clip și o serie de articole educative, iar „Real Heroes – Elegance will save the world” le are pe toate. În spatele campaniei stă agenția DLV BBDO, clipul este produs de THE FAMILY în Milano, iar de regie s-a ocupat Igor Borghi. Vă invit să îl vizionăm împreună și apoi să descoperim tipologia eroilor.

[av_heading heading=’Real Heroes – Elegance will save the world’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_heading heading=’Super eroii printre noi’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

Ce fel de supererou ți-ar plăcea să fii? ParisianGentleman.co.uk ne prezintă 4 eroi, fiecare cu propria sa poveste și cu sfaturi educative pentru orice doritor de aventură in lumea stilului, educatiei si a bunul gust.

Mă uit de vreo jumătate de oră peste fiecare, citesc fiecare cuvânt și mă uit la poze și tot nu îmi dau seama pe care l-aș alege pentru mine sau pe care îl consider reprezentativ pentru unde mă aflu eu acum, în călătoria stilului. De fapt, hai șa fiu sincer: unde mi-ar plăcea să ajung în viitor, căci încă nu sunt acolo! Este o remiză între „Fast and gorgeous” și „Dark-Grey Knight” pentru primu loc, iar pe ultima treaptă a podiumului este „Captain Classic„.

[av_heading heading=’Descoperă fiecare super erou’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

„Captain Classic” te ajută să descoperi care trebuie să fie principalele articole cu care să începi să îți construiești o garderobă atemporală. Vezi aici cum să nu faci asta!

„Young Dandy” te poartă prin următorii pași după ce ți-ai construit o garderobă de bază și aflăm cu ce accesorii și artificii putem veni pentru a desăvârși o ținută. Așadar, trebuie clar să avem o pălărie, un lapel pin, o cravată ascot, șosete nebune! Ah, da! Să nu uităm: să ne întreținem pantofii și hainele așa cum merită.

„Fast and gorgeous” este potrivit pentru când trecem de 30 ani când accentul se pune în continuare pe accesorii, dar ceva mai clasice și stilate: o eșarfă, mănuși de piele, o colecție de paltoane pentru orice fel de situație și, probabil, cel mai important accesoriu: ATITUDINEA. Dar, așa cum spuneam și aici, atitudinea vine cu vârsta, cu experiența și cu reușitele profesionale.

„Dark-grey knight” pare să fie pachetul complet! Este bărbatul perfecționat. Combină maiestuos cele 3 etape anterioare și îți oferă un aspect desăvârșit.

[av_heading heading=’Tu?’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

Tu! Da, tu! Ce super erou ți-ar plăcea sa devii?

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media