Obţine un zâmbet în schimbul unei fotografii

O

Mereu ne dorim să facem un bine cuiva, să ajutăm pe cineva, dar, de cele mai multe ori, ne lovim de piedici mentale. Cel puțin eu așa pățesc. Până mă decid cum pot să ajut, e deja tardiv. Și apoi regret, mă oftic, uit și o iau de la capăt.

Acum aflu că pot face un bine chiar din spatele calculatorului, ori din oraș, în timpul liber. Pot face un copil să zâmbească, doar cu ajutorul unei poze. Nu credeai că este atât de simplu? Nici eu. Dar uite că se poate. Mă ajută cei de la Cameleo.ro, cărora le-a venit o idee extrem de simplă și frumoasă: preiau poze de la fotografi (indiferent că fac poze cu un telefon sau cu aparat-rachetă), le tipăresc și apoi le scot la vânzare. Prețurile sunt mai mult decât decente:

  • 49 RON pentru o poza tipărită pe Forex
  • 99 RON pentru una pe canvas (pânză)
  • 169 RON pentru un pachet complet din poză și rama de lemn.

Ce se întâmplă cu banii? Banii din aceste printuri sunt direcționați către asociații sau cauze umanitare. În fiecare lună se alege o nouă cauză, căreia i se vor dona banii strânși din poze. Luna această:  MagiCamp! Vă las mai jos un text scris de Cristi despre această frumoasă inițiativă:

Spre exemplu, luna aceasta, beneficiarul este MagiCamp. Cunoscută și ca Tabăra copiilor diagnosticați cu cancer. Fac o paranteză aici, să vă spun că am fost zilele trecute la o conferință TEDx, acolo unde, între alții, Melania Medeleanu a vorbit despre minunile care se întâmplă în MagiCamp. Mă uitam în sală în timp ce vorbea Melania și, vă jur, nu cred că am văzut vreodată atît de mulți oameni la un loc care plîngeau cu zîmbetul pe buze.

Am scris mai sus că pot ajuta atât din spatele calculatorului, cât și din oraș. Cum?! În primul rând, prin simplul fapt că pot cumpăra pozele deja disponibile pe site. Ce este și mai fain este că majoritatea pozelor sunt trimise de oameni pe care îi cunosc, oameni cu care interacționez zilnic în online și, deseori, la evenimente. Mă simt mândru și bucuros că am astfel de oameni în jurul meu.

[av_one_third first]

[/av_one_third]

[av_one_third]

[/av_one_third]

[av_one_third]

[/av_one_third]

Pe lângă pozele de mai sus de la Cristi Șutu, Alexa Sferle și Alin Zăinescu, pe site veți mai putea cumpăra poze trimise de Vlad Eftenie, Cabral, Dragoș Asaftei sau Alex Damian.

Și cel de-al doilea mod în care pot ajuta acest proiect: dacă tot am început să fiu pasionat și să am grijă de contul meu de Instagram (@alexandru.nestian), sub îndrumarea EI, o să îmi înscriu și eu poza de mai jos și să o trimit celor de la Cameleo.ro.

Așadar, voi ce poza v-ați cumpărat?

https://www.instagram.com/p/BDNQHnVpNAL/

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media