Petrecem din nou: 10 invitații la „Girls love techno!”

P

We work hard and party harder! Cam așa funcționez de câteva luni. Well, na! Așadar am pentru voi 10 invitații (simple, duble, cu gașcă, cum vreți voi) pentru petrecerea „Girls love techno” în weekend, adică sâmbătă, pe 28 iulie, la Promenada Mall. Începe la ora 22, dar dacă sunteți hardcore puteți prinde răsăritul pe Promenadă, petrecerea ținând până dimineață pe la 7.

Vrei să mergi? Lasă un comentariu și spune-mi câte bilete vrei și apoi o să iau eu legătura cu tine via email (să treci un email real) pentru detaliile de care am nevoie pentru a te trece pe guestlist.


The Biggest Rooftop Party in Townprezintă cea de-a şasea ediție Girls Love Techno pe acoperiş şi prima sub această formă pe 28 iulie alături de câteva dintre reprezentantele de seamă ale muzicii techno: NakadiaNUSHALea Dobricic şi Tania.

Girls Love Techno este proiectul care scoate în față reprezentantele sexului frumos, astfel ca Promenada Mall București se va transforma într-o locație în care sunetul ne va zguduii putenic, punându-ne picioarele-n mişcare.

Line-up:

✔ Nakadia
✔ NUSHA
✔ Lea Dobricic
✔ Tania

Ne vedem pe acolo, cred!

comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media