Portret de bărbat sau „cum să te faci cu o super poză de profil”

P

Printre primele proiecte la care am participat se numără și proiectul lui Cristi Șutu, „Portret de Bărbat”. Bine, prima dată am fost la Portret de Familie și am rămas până la final, cu Cristi de vorbă cu o sticlă de vin în față, dar asta e altă poveste, pentru altaă zi.

Portret de Bărbat începe astăzi, 23 Noiembrie și o să țină până pe 25 Noiembrie (inclusiv). Are loc în Temple Social Bar, Bld Mărășești 71-73, vezi hartă, (loc bun de mers și pentru cină și pentru o sticlă de whisky cu prietenii), între 17:00 și 21:00.

Ce este până la urmă „Portret de bărbat”? O super ședință foto, gratuită! Te duci, bei un whisky, te trage Cristi într-o super poză și apoi ți-o trimite pe email și tot ce mai rămâne de făcut este să o pui pe Facebook ca noua ta poză de profil, să te relaxezi în timp ce încep să curgă like-urile. Sau cum spune Cristi: „foarte multe femei din România abia așteaptă să ofteze dînd like după like…”

Info: spre deosebire de ediția trecută, anul acesta evenimentul Potret de Bărbat este organizat fără programări în prelabil. Acum este pe principiu „primul venit, primul servit”.

Și acum pentru puțină reclamă, las mai jos câteva poze pe care mi le-a făcut Cristi, toate ajungând poze de profil 🙂

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media