Povestea mea în 17 rânduri

P

Destul de greu să îți găsești cuvintele atunci când trebuie să îți spui povestea în doar 17 rânduri. Este și mai greu când trebuie să te descrii așa cum puțină lume te cunoaște.


Anul trecut mi-am serbat ziua de 26 de ani pe data de 26 a lunii – căci o dată în viață ți se întâmplă asta – și încă mi-a rămas un tricou mărturie.

În adolescență eram un mic tocilar, petrecând mult timp în fața calculatorului, jucându-mă sau uitându-mă la seriale. Credeam că voi ajunge să lucrez în IT sau ceva similar. Nu mi-am închipuit niciodată că o să ajung să lucrez într-un domeniu atât de agitat și creativ pentru modă.

Ceea ce părea la acea vreme un simplu job, pe care credeam că o să îl am doar în timpul anului trei de facultate, s-a transformat într-o carieră de 5 ani de zile, petrecută în firme care acum își dispută primele poziții pe piața de made to measure în România.

Dacă anii trecuți doar cochetam cu idea de a-mi deschide un blog, anul acesta (cu susținerea EI), într-un impuls de moment, am scos cardul și mi-am cumpărat domeniul punct ro. Așa a luat naștere proiectul AlexandruNestian.ro, pe care îl consider la fel de important precum alte proiectele la care lucrez: Zenonni, Bucharest Gentleman. Nu a fost nimic mai greu decât să dau publish la primul articol pe blog!

Deja povestea mea începe să vă pară cunoscută, din online. Știți că sunt cârcotaș când e vorba de educația vestimentară, că îmi plac în continuare jocurile, petrecând destule ore în fața PS4-ului, știți că în majoritatea timpului sunt îmbrăcat la costum, știți că #nejucamsineplace.

Iar acesta este doar începutul. Atât pentru mine, cât și pentru proiectele mele! Presimt un 2016 genial, obositor și sper, la final, plin de obiective îndeplinite.


Îmi plac provocările și nu am putut refuza provocarea trupei Proconsul. Aceștia ating borna de 17 ani de activitate și au reușit să ne transmită toate aventurile lor, toată povestea lor în doar 17 rânduri! Și ne-au ales pe noi să le ducem provocarea mai departe.

Eu te provoc pe tine, să preiei provocarea și să îți scrii și tu povestea în 17 rânduri. Psst! Să pui și #PovesteaNoastra, ca să te citească și cei de la Proconsul!? Dacă nu ai blog, lasă un comentariu mai jos și mă voi asigura că va ajunge la trupă. Știu bine pe cineva din staff. 🙂  

Pe 7 Mai, trupa te așteaptă împreună cu o gașcă de prieteni la un concert la Berăria H. Ce gașcă?! Păi AMI, Adrian Despot, Alexandra Ușurelu, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion. Mai multe detalii aici.

(foto credit: Chineata.ro – Sorin Chineață) 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media