Sâmbătă ne jucăm! #BLPA9

Câte coincidențe au loc săptămâna aceasta. Mi-am făcut avânt și am dat în sfârșit drumul la AlexandruNestian.ro și particip și la #blpa9 (a.k.a Bloggers LAN Party) pentru prima data ca blogger. Până acum reușisem de două ori să mă joc cu bloggerii, dar din postura de om (#blp6) prin invitațiile de la Nihasa si Negrea.

Așadar, sâmbătă, 14 Noiembrie, în cadrul Impact Hub din Stradă Halelor nr.6, ne vom strânge mulți blogeri, oameni, gameri, prieteni și vom petrece o super Sâmbătă jucându-ne Starcraft 2 -Legacy of the Void, Guitar Hero, Mortal Kombat și FIFA plus Hearthstone și boardgames; încep să mă bucur că l-am avut pe Octavian cu care să mă mai antrenez la Hearthstone.

Incă de la ediția cu numărul 6, încerc să prind un meci cu Mihai Vasilescu și de fiecare dată ori este eliminat unul dintre noi (eu) ori este SummerWell și trebuie să mă împart în ambele părți. Cine știe, poate sâmbătă reușim măcar un amical să jucăm. Ce spui, Mihai?

E prima dată când pot luă și un cititor cu mine, happy happy, joy joy, băgam repede un mini concurs. E ok, vei avea la fel de multe emoții Sâmbătă că și mine :).

Lasă un comentariu aici cu întrebarea la: Care este echipa ta prefera din FIFA? Aștept un semn de la voi până Vineri la 11:59 si primul venit, primul servit.

Așa cum îi spun și ei, #nejucamsineplace, așa vă îndemn și pe voi să ne distrăm și relaxam sâmbătă. Dacă nu sunteți încă hotărâți să veniți, va las mai jos doar un clip, care o să vă convingă. Ne vedem Sâmbătă pentru o zi plină cu … jocuri și voie bună!

[fbvideo link=”http://facebook.com/BloggersLanParty/videos/477373099110043/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

 


Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

7 raspunsuri
 1. alexandru.nestian
  alexandru.nestian says:

  Salut, Catalin! Andrei ti-a luat-o inainte cu putin. Dar mai sunt multi bloggeri care au concursurile pe site si poti sa scrii la ei 🙂 lista completa o găsesti pe FB de la BLP.

  Răspunde
 2. Alexandru Nestian
  Alexandru Nestian says:

  Salut, baieti! Trebuie sa dau numele participantului si sa-l invit pe grup. Andrei, am asteptat un semn de la tine si din pacate s-a cam dus deadline-ul. @Catalin, da-mi un semn pe Facebook, cat se poate de repede.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns