Ținutele de la premiile GRAMMY 2016

Ț

Foarte ușor și fără prea multă vâlvă pe la noi, a trecut și gala decernării premiilor Grammy 2016, ce au avut loc săptămâna trecută, în Los Angeles (unde altundeva?!), la Staples Center. În caz că te întrebi ce este un premiul Grammy, e simplu: un fel de Oscar al industriei muzicale. Multe vedete, multe poze, ceva premii, un after-party și gata, s-au dus și Grammy-urile de anul acesta.

Despre câștigători nu are rost să intru foarte mult în amănunte, dar menționez că s-au remarcat Kendrick Lamar (Cel mai bun cântec rap) , Taylor Swift (Cel mai bun album) și Ed Sheeran (Cântecul Anului), nimic surprinzător. Dacă vrei mai multe detalii, găsești articole aici sau aici.

După un astfel de eveniment, când iau la mâna pozele de pe covorul roșu, am momente când stau și mă întreb: „Cine are grijă de ținutele acestora?!”. Văd multe greșeli banale, văd sacouri închise la ambii nasturi, mâneci/pantaloni prea lungi, măsuri greșite (mai bine zis, costume „ready-to-wear” aruncate direct pe ei) sau niște ținute complet neinspirate. La genul acesta de evenimente, e mai ușor să identifici și să discuți pe seama ținutelor nereușite (niciodată nu ducem lipsă de așa ceva), ele fiind o sursă foarte bună de educație și de inspirație, care să îți arate cum să NU te îmbraci. Că până la urmă avem și noi vedetele noastre care fac aceleași greșeli!

Mai jos îți las câteva ținute ce mi-au atras atenția în sens pozitiv, pe cele care m-au dezamăgit, dar și surpriza serii.

[av_heading heading=’Ținuta Serii’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

Pam, Pam! Sam Smith arată impecabil într-un costum din trei piese, albastru închis cu dungi fine albe, ce îi vine „turnat”. Cambrat fix cât trebuie pe talie, mânecile sunt lungimea potrivită și nu au deloc exces de material, pantalonii pică pe pantof exact cum ar trebui, iar manșeta de la cămașă este vizibilă cât să adauge acea pată de alb necesară, în partea de mijloc. Inside note: Sam Smith a adoptat recent un nou regim alimentar, pentru a pierde din greutate, care l-a ajutat să slăbească mai bine de 23KG în ultima perioadă.


[av_image src=’http://alexandrunestian.ro/wp-content/uploads/2016/02/Sam-Smith2.jpg’ attachment=’999′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=’yes’ font_size=’25’ appearance=’on-hover’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’]
O ținută impecabilă pentru Sam Smith![/av_image]

[av_heading heading=’Ce mi-a plăcut?’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_gallery ids=’974,966,977,975,971,982,985,972′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’4′ imagelink=’no’ lazyload=’avia_lazyload’]

Observații: chiar și la cei din categoria „Așa da!” observ o greșeală banală: lungimea mânecii de la cămașă. Mă așteptam la ei (mai bine zis, la oamenii care se ocupă de imaginea acestora) să știe foarte bine că la o astfel de ținută manșeta de la cămașă trebuie să fie vizibilă 1-2 cm în afara sacoului. Lucru pe care în pozele de mai sus îl pot observă doar la Jack Antonoff și la James Bay.  

[av_heading heading=’Ce nu mi-a plăcut?’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_gallery ids=’980,979,970,964,1009′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’5′ imagelink=’no’ lazyload=’avia_lazyload’]

Pharrell: nu prea este „happy” alegerea lui. Câtuși de puțin! Adică, până și Wiz, cu stilul său mai „fucked up”, a purtat o „ținută” elegantă, în timp ce Pharrell îmi dă impresia că era în zonă, la o cafea și a trecut și el pe la eveniment.

Miguel: un artist despre care a trebuit să dau un search pe google ca să aflu cine este și ce face, a venit îmbrăcat că la o nuntă de la sat. Un „lapel-pin” imens pe rever, câteva bling-bling-uri la gât (normal, pieptul la vedere, să se asigure că ne dăm seamă că are tatuaj), cizme în picioare, un sacoul mai lung decât trebuia și la final o scamă pe pantalon, la poza pe covorul roșu. Exemplu perfect de „Așa Nu!”.

Duff McKagan: poate pe vremea când era în Gun N’Roses, în anii ’80 se îmbrăca mai bine, dar acum clar nu. Ținuta lui e că nucă în perete! Pur și simplu este deranjantă pentru retină.

A$AP Rocky: el probabil că era împreună cu Pharrel prin zonă și să au decis să vină la eveniment, îmbrăcați de mers la mall.

Kendrick Lamar: când ești câștigătorul serii și pleci cu 5 premii acasă, iar tu în vii în cămașă și blugi, este total greșit! Un sacou! Un sacou negru era mai mult decât suficient!

[av_heading heading=’Câteva mențiuni’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_gallery ids=’965,986,983,978,973,969,967,968′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’4′ imagelink=’no’ lazyload=’avia_lazyload’]

Wiz Khalifa: cred că mi-am spus părerea despre stilul lui în articolul despre Gala „Globul de Aur”. De această dată, parcă este mai aproape de ceva decent. Față de alții de mai jos, este ok!

Sam Hunt: îmi place încercarea de „culoare”, dar nu prea i-a ieșit, plus cămașa închisă până la primul nasture, mânecile lungi și stufoase. Nu e tocmai un „Așa Nu!”, dar nici de felicitat nu este.

Mark Ronson: o cămașă! Atât i-a lipsit. Dar probabil l-a orbit soarele (de aici și ochelarii de soare) și a uitat de cămașă.

Jamie XX: niciun om din anturajul tău nu ți-a șoptit înainte de poză: „Nu te încheia la toți nasturii! Cel de sus e suficient.”?!

DJ Khaled: nu știu dacă textura materialului de sacou a fost cea mai inspirată, dar știu sigur că pantalonii puteau fi cu circa 10 cm mai scurți.

Charlie Puth: ok, da, ți-am auzit melodia peste tot (efectiv, peste TOT) de acum am început să o urăsc. Nu trebuia să te răzbuni și să apari cu un material mult prea încărcat, încât să îl alegi și pentru sacou și pentru pantaloni.

Common: Cămașa era bine să fi avut o textura diferită (ca dimensiune) de cea de la rever. Așa, din poză, nu îmi dau seamă unde se termină cămașa și unde începe sacoul.

[av_heading heading=’Surpriza Serii’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_image src=’http://alexandrunestian.ro/wp-content/uploads/2016/02/Zendaya.jpg’ attachment=’987′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=’yes’ font_size=’25’ appearance=’on-hover’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’] Pam Pam! Surpriza serii: Zendaya.
[/av_image]

Acum realizez! O să urmeze un articol complet pe tema „Cum să te îmbraci la un eveniment!”. Clar. 

O zi superbă îți doresc!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media