Ținutele de la premiile Globul de Aur 2016

Ț

feature_image_golden_globes2

Subiectul zilei/săptămânii va fi cu siguranță gala premiilor Globul De Aur, care a avut loc aseară în Beverly Hills, California. Actori, cântăreți, vedete, toți îmbrăcați în creații care poartă semnătura marilor case de modă, au pășit elegant pe covorul roșu, pregătit special pentru ei. Fiecare a încercat (sau nu tocmai) să respecte dress code-ul și prestanța pe care o impune un asemenea eveniment.

Acum, surprize prea mai mari nu prea au fost, cel puțin nu pentru mine. M-am bucurat foarte mult pentru „Mr. Robot„, care a luat Globul de Aur pentru „Cel mai bun serial de televiziune – dramă” și pentru preferatul meme-urilor, Leonardo Dicaprio, care a luat premiul pentru rolul principal din “The Revenant”. Lista completă a nominalizaților și a câștigătorilor o puteți citi la Sabina pe blog.

Analizând pozele de pe covorul roșu, am fost plăcut surprins să văd ținutele black-tie elegante și puternice. Mereu am fost fan al unui smoking clasic, negru cu rever din satin, considerând această ținută alegerea perfectă pentru orice bărbat, la un eveniment de seară. Este impunătoare, fermecătoare și conferă un aer de eleganță pe care nicio altă culoare nu reușește. În poze putem regăsi câteva modele interesante! Unii au ales chiar sacouri cu revere late, pentru un plus vizual.

La bărbați este mult mai ușor să alegi o ținută pentru un asemenea eveniment, spre deosebire de femei, unde o alegere prost inspirată te poate pune pe primele pagini ale revistelor cu subtitlul „Așa Nu!”. Pentru o analiză în detaliu a ținutelor feminine, vă recomand articolul scris de Raluca Dobrovolschi (Ceremonia Premiilor Golden Globes 2016).

Mai jos îți las câteva ținute ce mi-au atras atenția în sens pozitiv, dar și câteva bonusuri care să te amuze, dacă tot este luni. Mai mult decât atât, Jacob Tremblay ne învață că stilul nu are vârstă.

Zece ținute masculine și două bonusuri feminine

[av_gallery ids=’542,540,539,538,537,536,535,534,532,531,501,543′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’4′ imagelink=’no’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

Exemplu de „AȘA NU”:

 

[av_gallery ids=’561,560,558,557,556,533′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’3′ imagelink=’no’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

 • Sir Patrick Stewart – Cum să mă supăr pe Professor X? Mi-ar fi plăcut, totuși, mai multă atenție la lungimea pantalonilor!
 • Wiz Khalifa – Înțeleg! Vedetă, rapper, rebel. Dar măcar la Globul de Aur era cazul să poarte și el niște șosete.
 • Jason Sudeikis – Când o ai pe Olivia Wilde la braț nu prea mai acorzi atenție în stânga și în dreapta. Dar acum trebuia să acorde atenție în jos, la încălțăminte, care e clar că nu sunt pantofi.
 • Jeffrey Tambor – Ok! Pot înțelege multe! Chiar și adidașii lui Jason (de mai sus), dar pantofii pe care îi poartă sub oribili. Aproape că am uitat de lungimea pantalonilor.
 • Liev Schreiber – Mă așteptăm că Ray Donovan să poarte corect pantalonii. Se pară ca nu.
 • David Oyelowo – Black Tie. Black. Atât.

 

Dilema zilei

[av_gallery ids=’559′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’4′ imagelink=’no’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

 •  Alan Cumming – Aici nu mă decid. Îmi place și totuși nu îmi place. Cred că totuși îmi place. Dar ..

 

Bonusul zilei:

 • Discursul lui Stallone. Atât!

Sursa Poze: CNN.com / NY Daily News / GettyImages

O zi superbă iți doresc!

comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Eddie a îndrăznit un pic să facă altceva și în același timp nu a întrecut măsura, de aceea mi-a și plăcut.

 • Intr-adevar la barbati e mult mai usor sa aleaga un smoking, varianta cu care nu dau gres. Insa Channing Tatum totusi e dezamagitor. Ma asteptam la mai mult. Se mai poarta vipusca la pantaloni?

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media