Un escape room chiar îți pune mintea la lucru

U

Săptămâna trecută m-a sunat Andrei cu întrebarea „Ai planuri pe 6 Decembrie? Hai la un escape room!”. „Lasă-mă să îmi verific agenda […]” zic eu, mă uit 10 secunde pe tavan cât să fie ceva suspans și să par o persoană ocupată, apoi bag rapid „Nu, e ok! Mă bag!”.

Ajungem noi InsideOut Escape, împreună cu celalalate două echipe și ne apucăm să tragem la sorți camere. Nu știam că sunt mai multe camere, pe tematici diferite. Pac, a venit Bartoș, a adus plicurile, le-am tras și șoc… pe al nostru plic scria Green Arrow. „Hmm” zic, ok, hai totuși să întreb înainte de a mă bucura: „Green Arrow, the comic book? A.k.a. Arrow serialul?”. Vine răspunsul pozitiv și atunci mă uit la Andrei și zic „Fără griji, în 10 minute suntem afară!”.

Am aflat așa și care erau celalalte două camere: Lord of the Rings și Inception. Pe lângă diferența tematică dinre ele, sunt diferite și prin nivelul de automatizare a puzzle-urilor. Contrar tuturor aparențelor, Lord of the Ring era camera cea mai Hi-Tech unde după rezolvarea unui puzzle totul se activează automat. „Laser, frate!”.

Las mai jos o poză, din cameră. Well, nu mă pricep la fel de bine precum Oliver la ținut arcul în mână. Și nu, nu ne-am vorbit să ne asortăm la cămăși :))

echipa-green-arrow

Revenind la Oliver Queen al nostru, camera Green Arrow te trece prin primele trei sezoane din serial, reintalnindu-te cu gașca veselă a lui Arrow și cu principalele personaje negative! M-am simțit că un little geek la fiecare informație pe care o citeam prin cameră sau la fiecare „easter egg”. Oricât de mult mi-ar plăcea să detaliez ce am făcut prin cameră, nu e fair! Tot farmecul unui escape room e să îl descoperi singur. Go for it! Mai ales dacă ești fan al universului DC.

Disclaimer: nu am ieșit în 10 minute. M-am lăudat degeaba.

Invitația în această aventură din Starling City a venit din partea celor de la Secom și Neuro Optimizer, un remediu pentru provocarea generației agitate denumită Imprastioza. Cunosc bine simptomele, când încerc la birou să mă concetrez pe trei-patru proiecte diferite, de la marketing, la social media sau vânzări . Cu greu fac față și asta cu ajutorul caietului, unde îmi notez orice gând sau idee și aplicației Asana, non stop deschisă pe laptop sau telefon.

Ce am aflat despre Neuro Optimizer? Pe lângă faptul că are o denumire parcă scoasă din Eve Online (me like it), este un supliment alimentar care imbunătăteste activitatea cerebrală în perioade de stres și suprasolicitare, imbunătăteste memoria, concentrarea și atenția.

Mai era ceva de scris aici dar am uitat…damn…

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media