De ce nu vreau să fiu un blogger de fashion

D

Încă de când am început să scriu aici, am avut o problemă în a mă decide ce fel de blog vreau să construiesc. Îmi doream să scriu despre „fashion” și nu de „fashion”. Știam că prin postura jobului am șansa să scriu ceva mai mult decât despre haine și despre cum să le asortezi.  Mă bucur de acces la informații „behind the scenes” pe care puțini îl au. Dar m-am luat dus de valul like-urilor și nu am făcut asta.

Da, este catalogat „blog de fashion”, deși nu am făcut niciodată o ședință foto pentru vreun articol. Nu am scris despre cum mi-am băut cafeaua și apoi să înșir brandurile pe care le-am purtat. Nu am scris despre filmele (cu o excepție) la care am fost invitat și am acceptat să merg. Invitații pe care, la sfaturile unui bun prieten, am început să le refuz politicos. Am vrut să scriu doar despre ce mă reprezintă și unde am o credibilitate în afirmații. Am preferat să scriu despre cum poți tu purta o haină, nu despre cum o port eu.

Nu vreau să scriu doar despre haine și despre cum să le porți. Vreau să am libertatea de a aborda mult mai larg acest subiect, la un nivel mult mai ridicat. Prefer să scriu mai puțin dar să existe articole despre industrie, despre marketingul firmelor de fashion, despre cum se comportă jucătorii de pe piața din România și așa mai departe. Au fost multe momente în care mi-aș fi dorit să scriu despre un subiect random și m-am abținut, respectând, astfel, blogul și pe voi.

Nu voi începe să scriu despre orice, doar de dragul de a mai publica un articol de două-trei rânduri (pe care să le pun integral în statusul de pe Facebook, când dau share) și un clip de pe Youtube.

O să devina blogul unui individ care lucrează în fashion, care se ocupă de un proiect care încearcă să își facă loc în piața din România. Un blog unde moda este privită ca business: articole despre piața de made to measure din România, despre cum se face consultanță vestimentară la noi. Ușor, ușor voi atinge și subiectele mass-market, fashion retail și multe altele, dar din același spectru.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alexandru Nestian

Manager & co-founder @ the fashion start-up iTux, 6 years market experience, digital savvy, blogger

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Social Media